Raději práci nastalo.cz ?

Největší výběr kvalitních brigád pro všechny

- studenty, od 15 let, nezaměstnané, ženy na mateřské dovolené i důchodce. Všechny brigády ověřujeme, zaručujeme se za solidní chování.

Raději práci nastalo.cz ?

Největší výběr kvalitních brigád pro všechny

- studenty, od 15 let, nezaměstnané, ženy na mateřské dovolené i důchodce. Všechny brigády ověřujeme, zaručujeme se za solidní chování.

Kde hledáte?
 
Jakou brigádu?
 
Všechny Hledat
Město brigády
další města méně měst
Datum brigády
Mzda brigády

Ochrana osobních údajů

Každý uživatel serveru nabrigadu.cz (dále jen „server“) dostupného z internetové adresy (URL) www.nabrigadu.cz, který poskytuje společnost NABRIGADU.CZ S.R.O., IČ 26307961, se sídlem u U Královské louky 892/6, Praha 5 (dále jen “Provozovatel”) jako provozovateli serveru, své osobní údaje a další data v rámci využití služeb serveru, uděluje tímto Provozovateli svůj výslovný souhlas s ustanovením § 5 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění, se zpracováním uživatelem poskytnutých osobních údajů a dalších dat.

Uživatel poskytuje Provozovateli osobní údaje a další data zejména za účelem kontaktování uživatelů Serveru jinými uživateli Serveru, kteří mají zájem o nabídky práce zveřejněné na Serveru, zpracování a využití v rámci internetových serverů provozovaných Provozovatelem, dále k vzájemné komunikaci a zasílání obchodních sdělení ve smyslu zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů, v platném znění.

Souhlas se zpracováním osobních údajů a dalších dat uděluje uživatel Provozovateli na dobu neurčitou, a tento souhlas může být uživatelem kdykoliv odvolán, a to formou doporučeného dopisu adresovaného na adresu sídla společnosti Provozovatele. Provozovatel garantuje uživatelům i další práva uvedená v ustanovení § 11 a § 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění.

1vcicqeaut1kseu9g88nc6b7a0